Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK

Fjällmassage

Kroppsbehandling

Tove Falck

Massage

Nya priser från 1/1 2018!

Boka tid hos din massör

 

Hos mig kan ni betala kontant, med kort eller via Swish! Jag säljer även Yogi-te.

 

Massagebehandlingar och Kroppsbehandlingar: 

 

Massageterapeutiska behandlingar

Genom olika behandlingstekniker behandlas värk och stelhet i både över- och underkroppen. Behandlingen fungerar både i akut och i förebyggande syfte. 
Kontakta mig så diskuterar vi ditt behov!
60 min 700 kr, 30 min 450 kr

 

Svensk Klassisk massage (30/60 minuter)
Unna dig en avslappnande Hel- eller Halvkroppsmassage. Massagen löser upp muskelspänningar och ökar syresättningen i kroppen samt frisätter rogivande hormoner. 
60 min 700 kr, 30 min 450 kr

 

Lymfmassage
Lymfmassage är en lugnande behandling som ger goda resultat vid till exempel svullnader och domningar i armar och ben, celluliter samt trötthetssymptom. Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Trögt lymfsystem orsakas bland annat av spända muskler, ärrbildning, mediciner, gluten, e-ämnen, stress, oro, stillasittande arbeten och inaktivitet. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Behandlingen är en blandning av strykningar i lymfflödets riktning, muskelmassage, andning och tryck.
90 min 900 kr (3 gånger 2550 kr) 

 

Reiki healing

Reiki är en gammal kunskap som kommer från Japan och Tibet. Reiki healing är en mjuk och effektiv behandlingsmetod som återsakapar balans och harmoni i störda kroppsenergier och påskyndar kroppens egen läkningsprocess. Reiki frigör även stress och förbättrar sömnen. Behandlingen utförs liggande med kläderna på. 

60 min 700 kr

 

Bioenergihealing
En metod där man med hjälp av beröring och tankens kraft ökar energin i kroppen och tar bort spänningar och blockeringar. Denna behandling kan man minska huvudvärk och andra smärtor samt hjälp mot sömnlöshet, rädslor, oro och stress. Behandlingen är mycket behaglig och avslappnande och består bland annat av en välgörande och effektiv bioenergetisk stretch av hela kroppen. Bioenergihealing bygger på en kombination av TAO healing, tibetansk healing och forntida ryska healingmetoder. 
60 min 700 kr

 

Naturlig facelift
En varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft! Ansiktsmassagen fördröjer åldrandeprocessen och är både avslappnande och avstressande. Behandlingen är en kombination av japanska, tibetanska och ayurvediska tekniker samt ansiktsreflexologi. Med lugna, varsamma massagegrepp behandlas hud, bindväv och muskler i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Blod- och lymfcirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat och kinderna rosiga.
45 min 600 kr 

 

Facelift Special
Naturlig facelift som avslutas med en helande energibehandling i nackområdet. Energibehandlingen balanserar kroppens energier och tar bort blockeringar i energiflödet.
60 min 700 kr

 

Cellulitbehandling
Den främsta orsaken till celluliter är dålig blodcirkulation samt ett trögt lymfflöde. En försämrad cirkulation leder till att slaggprodukter samlas i vävnaden och till slut kan celluliter bildas. Koppning förbättrar cirkulationen vilket gör att celluliter minskar och huden blir mjukare och slätare. Koppningsmassage utförs genom att silikonkoppor dras över huden. Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område. Rekommendationen är tre månaders behandling varannan vecka med kompletterande egenbehandling. 
30 min 450 kr

 

Presentkort
Ge bort en kroppsbehandling till någon du tycker om!
60 min 700 kr, 30 min 450 kr

 

Elever på grundskola och gymnasium
Elever på grundskola och gymnasium har lägre pris på 60-minuters behandlingar.
Grundskola 550 kr, Gymnasium 600 kr

 

Företagsmassage
Jag utför även behandlingar på plats hos företagskunder.

Kontakta mig för offert!

 

 

Unna dig en massagebehandling av utbildad massör - Fjällmassage AB.

 

Avbokning skall ske senast 24h innan bokad tid. Utebliven tid debiteras!

Avbokning skall ske senast 24h innan bokad tid. Utebliven tid debiteras!

Kontakt

Fjällmassage AB


Lombiavägen 2
981 36 KIRUNA

Kontakta oss
Email
Tel: 070-557 59 58
Översikt